Meet the team

Kevin Vidjai

Kevin staat bekend om zijn sensuele, flowy en muzikale dansstijl en vooral de altijd aanwezige glimlach op zijn gezicht!

Zijn moeder heeft haar hele leven salsa gedanst en zijn vader is een muzikant in hart en nieren. Op zijn negende begon Kevin met drummen en sindsdien heeft hij in verschillende bands gespeeld. De band Fearless was de grootste mijlpaal in zijn muzikale leven, een op Caribische stijlen gerichte band die door heel Nederland toerde om op te treden. De muzikaliteit die Kevin in zijn dans vindt, is een direct gevolg van zijn muzikale opvoeding.

Kevin begon op twintigjarige leeftijd met salsa, geïnspireerd door zijn zus en haar partner. Hij volgde verschillende cursussen van verschillende gerenommeerde salsascholen in Nederland. Naast salsa leerde hij ook bachata dansen door verschillende bootcamps. Maar toen kwam Kizomba op zijn pad! Hij ontdekte dat hij binnen Kizomba nog meer van zichzelf kon geven, meer energie, meer verbinding, meer muzikaliteit. Sinds begin 2015 heeft hij tal van kizomba cursussen en trainingen gevolgd in binnen- en buitenland. Castle of Dance, ALC Dance studio’s (docenten trainingen), Kwenda Lima (docenten trainingen), Mestre Petchu, om er een paar te noemen. Ook sloot hij zich aan bij Casanova team, een dansteam wat de afgelopen jaren door heel Europa en daarbuiten festivals heeft bijgewoond.

Zijn eigen dansschool Our Kizomba Connection begon hij in mei 2017 in Amsterdam Oost, met zijn toenmalige partner Olga. Tegelijkertijd hebben zij de afgelopen jaren workshops in het binnen- en buitenland gegeven in o.a. Zweden, Rusland en Duitsland. Our Kizomba Connection (oftewel OKC) heeft tegenwoordig twee vestigingen, in Amsterdam en Haarlem, en is uitgegroeid tot een warme en diverse community waar jong en oud geniet van de prachtige Kizomba dans.
Sinds de zomer van 2021 danst Kevin in het kizomba en semba show- en evenemententeam Flow Motion van Akram Bouchiba. Daar sloot Marleen zich een aantal weken na hem ook bij aan. De dansklik tussen Kevin en Marleen was een feit vanaf het eerste moment dat zij samen dansten! Zij besloten kort daarna om de samenwerking binnen Flow Motion door te trekken naar OKC en met succes! Zij staan nu samen voor de klas in locaties Amsterdam, Almere Haarlem en Utrecht!

 

Marleen

Flowy, expressief, positief, down to earth en een flinke berg kennis van dans! Dat is Marleen in een notendop.

Zij is 15 jaar geleden begonnen met hiphop en heeft dat altijd met veel plezier gedaan. Zo heeft zij in demo teams gedanst en aan wedstrijden meegedaan.
Ongeveer 5 jaar geleden ontdekte ze dancehall en kizomba en heeft daar sindsdien veel tijd in gestopt. Daar tussendoor was er ook nog ruimte voor afro dance en bachata. Maar dancehall en kizomba zijn toch wel echt haar twee favoriete stijlen!

Sinds de zomer danst zij in het kizomba en semba show- en evenemententeam Flow Motion van Akram Bouchiba en heeft daar Kevin leren kennen (die ook onderdeel is van het team). Hun stijlen matchte vanaf dag 1 als gegoten! Marleen en Kevin besloten dan ook om samen vanaf eind september de lessen van Our Kizomba Connection in Haarlem op te zetten. Die samenwerking hebben ze sinds kort ook doorgetrokken naar de lessen in Amsterdam en nu dus ook naar de Salsa Jungle in Wormerveer!